Copyright © All Rights Reserved

Fakta

 

Kört motocross sedan jag var 8 år och började med enduro när jag var runt 16.

Motocross kör jag på en Suzuki RMZ250F 2018 och enduro kör jag på en KTM Sixdays 350F 2012.

Har en del meriter så som 9e plats i Motocross SM och senast en vinst i en deltävling av riksmästerskap för damer.

Enduron har vi en del vinster på stora varvlopp, en hel del poäng i SM och även en bronsmedalj i Lag VM i Mexico.

 

 

 

Personlig träning inom motocross & enduro

 

Är du intresserad av att ta din körning till en ny nivå? Är du trött på att vara en i mängden på träningsläger där den enda tekniken du fått träna är att "titta längre fram" och "hålla upp armbågarna"? Har du fastnat och inte kommer vidare i din körning? Kör kompisen helt plötsligt fortare än dig? Då är det dags för dig att ändra din träning och jag kan hjälpa dig!

 

Jag kommer finnas ute på crossbanor och det är bara till att söka upp mig innan träningen startar så tränar jag dig under dagen. Kontaktar du mig i rimlig tid kan jag ta mig ut till den banan som du föredrar och så tränar jag dig under banans pass. Samla ihop kompisarna och bestäm en bana ni vill köra så får ni personlig träning till er egen körstil.

Min specialite som tränare är att jag snabbt ser teknikförbättrings möjligheter för den individuella föraren i gruppen. Utöver ren teknik träning får ni även ta del av mina erfarenheter (över 20 år) och vad ni skall tänka på framöver för er säsongsutveckling.

 

Kontakta mig på mejl eller telefon för mer information. E-post: camillaracing@hotmail.com Tel: 070 - 64 34 874

 

Instagram:

camillaracing

 

Blogg: www.camillaracing.wordpress.com

 

Mejl

camillaracing@hotmail.com

Träning

körning och motion

När folk frågar mig om min träning frågar de alltid hur många gånger i veckan jag kör. Kör motocross eller enduro då och tror att det är den enda träningen jag gör. Körningen på hojarna är den lilla träningen.

Jag motionerar på gym varje dag och blandar den träningen med vikter, grupppass, löpning och träning utomhus på hinderbanor mm. Eftersom jag tränar ca två gånger per dag så försöker jag variera. På detta tillkommer körning på hojarna och där tränar man även olika iform av intervall träning, teknikpass eller stabilitet.

 

Följ min satsning på bloggen.

www.camillaracing.wordpress.com